Ta del av vårt inspelade webbinarium 

 

Utmaningar och framgångsfaktorer i den agila organisationen

Våra erfarenheter av förändringsarbetet, strukturerna och några vanliga ledardilemman.

För ett tiotal år sedan var de agila principerna relativt nya utanför systemutvecklingsvärlden, men förståelsen kring den bredare innebörden av nya sätt att leda och organisera är idag stor hos de flesta vi möter. Likaså viljan till förändring. Nära nog alla företag och organisationer har idag en uttalad ambition att bygga hela verksamheten på principer om anpassningsbarhet och samarbete, tillit och självledarskap.

Samtidigt är det oftare lättare sagt än gjort. Så hur gör de som lyckas omsätta ambitionen i praktiken?

På det här webbinariet delar vi med oss av de senaste årens samlade erfarenheter. Vi går igenom de framgångsfaktorer vi sett utkristalliseras, några dilemman och utmaningar vi ser återkomma och hur de kan bemötas. Vi ger dig självklart också möjligheten att ställa frågor i chatten. 

Vi vänder oss till dig som jobbar med organisationssystemet och dess utveckling, som en naturlig del av ert ledningsansvar eller i strategiska utvecklingsroller inom exempelvis HR, ledningsstöd eller PMO. Genom att delta på detta webbinarium hoppas vi på Sonder att du ska få med dig inspiration kring er egen ständiga rörelse, och såklart de nya perspektiv som i princip alltid kommer ur nyfiken dialog.

Framför kameran kommer du möta Sonderkonsulterna
Sofia Segerlund och Jonas Hallberg

Anmälan!

Inspelat

Datum: Fredagen den 2 december

Tid: ca 50 min