Webbinarium fredagen den 20 maj

 

Webbinarium om att driva förändring i komplexitet

Etablerade metoder för att driva utveckling och förändring tar inte hänsyn till den komplexitet vi lever i idag. Förändringsledning används som plåster på de allt större glappen mellan projekt och linje, istället för att åtgärda de grundproblem som gör glappen så stora från början.

På Sonder är vi övertygade om att vi inte kan se förändringsledning som något som hanteras parallellt med ett projekt eller ”för att implementera” en lösning. Istället behöver vi bygga ledarskap och förmåga att jobba med kontinuerlig utveckling i hela organisationen – både inom projekt och inom linjen. Genom arbetssätt och metoder som är integrerade i verksamheten, kan vi få kraft och varaktighet i förändringsarbetet.

På webbinariet beskriver vi utmaningar vi ofta möter, och ger exempel på angreppssätt och metoder där ägarskapet flyttas ut i organisationen och förändring och utveckling sker integrerat i verksamheten.

Vi vill inspirera dig som ansvarar för större förändringsinitiativ eller som verkar som ledare i en snabbrörlig och komplex verksamhet, att testa nya metoder som bygger på tillit, transparens och öppenhet. 

Välkommen att anmäla dig och sprid gärna vidare till dina kollegor!

Anmälan!

Vi ses!

Datum: Fredagen den 20 maj

Tid: Kl. 08:00-09:00

Plats: Där det passar dig