Webbinarium fredagen den 26 november

 

 

Strategier i en oförutsägbar värld

Vi lever i en tid av oförutsägbarhet. Det har blivit extra tydligt för oss alla under pandemin, men var ett faktum redan innan och kommer att fortsätta när krisen är över. Oförutsägbarheten gör att företagens strategier och strategiarbeten blir än viktigare. I en snabbföränderlig värld måste beslutsmandatet flyttas ut och handlingsutrymmet vara stort, och vi alla behöver både känna till och känna för organisationens riktning och prioriteringar.  Självledarskap kräver strategiskt ledarskap.

Däremot behöver karaktären på strategierna och strategiarbetena förändras. Från strategiska planer som bygger på att vi kan förutspå vad som kommer att hända runt om oss. Och från strategiarbete i ledningen som implicerar att strategier är något för översta nivån att ägna sig åt.

Välkommen till ett samtal där vi berättar om ett alternativt sätt att se på strategier. Där den gemensamma riktningen och tydliga prioriteringar kan fungera som ledstänger i vardagen – i hela organisationen. Och där användbarhet för verksamheten är viktigare än uppföljningsbarhet för ledningen.

Välkommen att anmäla dig och sprid gärna vidare till dina kollegor!

 

Anmälan!

Vi ses!

Datum: Fredagen den 26 november

Tid: Kl. 08:30-09:30

Plats: Där det passar dig