Webbinarium fredagen 13 november 
Sonder Canvas 

Webbinarium om Sonder Canvas -
ett verktyg för agil transformation

Det är många som är överens om att vi behöver förändra hur vi leder, organiserar och agerar i företag och organisationer. Allt fler organisationer har också samlats kring en gemensam målbild om ett nytt sätt där kunden, teamet, lärandet och innovationen står i fokus i en snabbt föränderlig värld. Men hur tar man sig an en komplex förändring där det handlar om att tänka nytt och tänka om kring mycket som varit självklart under lång tid?

Även om det kan låta motsägelsefullt är det med enkla strukturer som vi bäst möter det komplexa. Vi har därför utvecklat Sonder Canvas som ett verktyg för att arbeta med transformationen för en mer agil organisation.

På webbinariet ger vi dig smakprov på hur man kan använda Sonder Canvas för att skapa förståelse för transformationen vi befinner oss i, och för att konkretisera och stödja den faktiska förändringen. Webbinariet vänder sig speciellt till dig som har ambitionen eller uppdraget att stödja en agil omställning i någon form, och söker inspiration och konkreta metoder för att komma vidare.

Välkommen att anmäla dig och sprid gärna vidare till dina kollegor!

Anmälan!

Vi ses!

Datum: Fredagen den 13 november

Tid: Kl. 08:30-09:30

Plats: Där det passar dig