Webbinarium 

Energibranschen i förändring – nyskapande strategiarbete inom ett kommunalt energibolag

Sonder har många års erfarenhet av komplexa strategi- och förändringsprojekt inom energibranschen, i Sverige och internationellt. Just nu går branschen igenom enormt snabba och genomgripande förändringar som kräver nya sätt att tänka och agera. I detta webbinarium delar Halmstad Energi och Miljö med sig av sina erfarenheter av att jobba med strategi- och förändringsarbete på ett nytt sätt.

Webbinariet vänder sig till dig som arbetar inom ledningsfunktioner, verksamhetsutveckling, affärsutveckling, digitalisering och HR som söker inspiration i ert eget förändringsarbete.

Energibolagens affärs- och verksamhetsmodeller utmanas i grunden av de förändringar som klimatfrågan och digitaliseringens transformerande kraft för med sig. I många fall innebär det ett nytt sätt att se på organisationens värdeskapande och hur kundens behov kan tillgodoses, exempelvis genom automatisering, digitala leveranssätt eller tillsammans med strategiska partners.

I detta webbinarium berättar vi om den strategiska förändringsresa som Halmstad Energi och Miljö (HEM) håller på att genomföra. Webbinariet genomförs av Love Lönnroth tillsammans med HEMs Chef Transformation kund/marknad Monica Swenson Gripne.

HEM förser över 45 000 kunder med tjänster inom energi och återvinning. Bolaget har cirka 260 medarbetare uppdelade på fyra verksamhetsområden.

HEMs förändringsresa handlar om att lägga grunden för utvecklingen av nya hållbara affärsmodeller och för en organisation med hög innovationsförmåga, där man har självförtroende och kompetens att pröva nya samarbeten och skapa nya affärer.

Det är en inspelning från den 27 maj 2021.

Tid: ca 60 minuter.

Registrering